tiistai 30. lokakuuta 2012

Kirputorikierros, täysin myöhäinen!

Millonka kirjoittaisin mittään päivitystä täysin inhimillisellä viiveellä tapahtumasta. (btw, huomasin just jotta Lahen asemallaki on snäksautomaatti!) Tässä kirjoituksessa aion valottaa kirpputorikeikkaa. Mitä mielenkiintoista löytyi? Mikä huvitti? Mitä todella lähti lopulta kassalle ja sen kautta kotio?

Lahen suuri kirppari Lanttila tarjosi meille hardsport-tasoista kantoa, teputtelua ja maksimaalista odottelua sovituskopin ulkopuolella. Ainiin, taidettiin myö hieman ähistä ja puhista, koska vetoketjut!

Suuret mahikset löytää kivoja jutskuja saivat minut ihan TÄPINÖIHIN! :))

Oli oikein rohkea veto ottaa aluksi normi ostoskori. Eihän myö nyt liialti ahdettaisi, saatika innostuttaisi kokeilemaan mitä päähän sattuisi juolahtamaan. Totuus kuitenkin valostui ensimmäisen käytävän jälkeen. Sitten oli pakko noutaa ostoskärryt. Huhhaheei. Ostoskärrymme pursui mitä erilaisimpia vaaatteita, mutta yhtä kaikki- synkissä väreissä mentiin. Itse lähinnä koetin metsästää (joojoo, sanan varsinaisessa merkityksessä..) jotakin, jota voisin pitää ylläni rilluttelureissulla. Mustalla teen vaikutuksen, siitä pidin kiinni. Ekalla käytävällä silmiini osui ruskea "nahka"takki. Katsoin hintalappua, jonka hinta salli sovittamisen. Ja ehkä jopa ostamisenkin. Hintaa takilla oli 6€, mikä oli hieman enemmän kuin aikaisemmin hylkäämälläni takilla. Vuoressa pieni repeämä. Oikeesti tosi pieni :) Sovittaessani katsoin kaikista kulmista, eli keimailin ja habailin peilin edessä. "Nyt on niinku Tanen takki!", ystäväni tokaisi. Tämä olisi ensimmäinen hieman rockhenkisempi takki. Koetan saada itseeni vielä enemmän rokkia. Vuori repesi pienesti lisää, joten päätökseni sinetöitiin silläkin tapaa. Ihanaa, melko paljon mustia ehdokkaita! Löytyi Your Face-merkkinen musta ja epäsymmetrinen bilepaita. Siis aivan loistoa! Hintaa pari euroa. Kuulemma kyseessä on kallis merkki. Mene ja tiedä siitä sitten.. Taru nappasi pari mekkoa, joita halusi minun sovittavan. Niistä en muistanut napata kuvaa, mutta väreinä kirkas violetti ja sinipohjainen täplämekko. Ei ehkä ihan minun värejäni. Malleiltaa molemmat mekot kyllä kivoja. Ei tällaiselle värinirsolle ne mekot. Kahmin ostoskärryyn mustia rälläyspaitoja, joista yksi osoittautui ostettavaksi. Niittimekko! Niittimkko! Oh my, vihdoinkin löysin jonkinlaisen niittimekon! :)) Niittejä minun rälläysasussa, ehkä on tosi loistoa! Muutamalla eurolla lohkesi sekin. Taru silmäili toimistolookkia, jota löytyikin huokealla hinnalla. Löytyi myös musta mekko ja villainen neule. Molemmat saivat vaatekaappiin täytetta. Eli toimistoon ja viihteelle päällepantavaa. Vähällä rahalla paljon erilaisia jutskuja. Noh, 'tosi' erilaisia.

Tässä kuvasaastetta eli iloisia löytöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti