tiistai 9. lokakuuta 2012

Shall we take a turn?

Hipitihei ja vallan kaikkea sitä!

Perjantaina kotiin tultuani selasin facebookkia, ja sieltä silmiini pisti Finlandia-klubin päivitys " SHOW TIME: FROSTTIDE 2030, KORPIKLAANI 2130!" Salamana sain ajatuksen lähteä keikalle tuona iltana. Olinhan edelliskerralla missannut Korpiklaanin keikan. Muistamattomasta syystä. Äitikin aikaisemmin kannusti minua lähtemään keikalle! :) Taustatuki- done!

    Helppo oli asuvalinta, sillä Ensiferum on niin lähellä illan esiintyjää. Mustat farkut, bootsit, musta takki, Enskojen uusin paita ja STETSONI! <3 Sibeliustalon parkkikselle kurvasin ja jätin autoni suureen lammikkoon. (Ajatuksena ehkä ihan hyvä, mutta konkreettisesti ottaen vv-- typerä!) Astuin autosta ulos- tuuli sieppaa stetsonini, joka loiskahtaa kuralammikkoon. Bootsini kostuvat ja samalla vettä pääsee hieman bootsien sisälle, sillä fiksuna naisena loikin poimimaan stetsonia. Sibbetalon sisälle kiiruhdan, jotta onko niitä lippuja vielä saatavilla. Onnekseni sain lipun! Sitten pikainen stetsoninkuivaustuokio.


   Ihmisiä oli asettunut klubin läheisyyteen, mutta ei jonoksi ovelle. Mie ajattelin, jotta vastassani on jono, joka tihkuu faneja. Paikka eturivistä lohkesi heleposti! Illan saunaa lämmitteli lauteilla Frosttide, joka minulle vielä tuolloin oli melko uutukainen tuttavuus :) Musiikki kuulosti hyvältä, vaikka vokalisti valittelikin kipeää oloaan. Minua miellytti yhtyeessä kaikki! Aivan kaikki! :)
   Illan virallinen löylynlyöjä Korpiklaani astui lauteille ja päästiin taianomaisiin tunnelmiin. Biisilistaa en muista, sillä kuuntelutauko oli minua taannuttanut. Esimerkiksi Vodka ja Tequila toimivat liveolosuhteissa taas niin loistavasti! Kuten myös Heikki Harrrrma coveri Juodaan viinaa. Tuon kappaleen olin kuluttanut mielessäni puhki, kuunneltuani monta kertaa erään C-kasetin ympäri. Ainakin kuulimme nuo aikaisemmin mainitut sekä Rauta, Ievan polkka ja ..... (vv- en muista!) Pitäisi siis verestää Korpiklaanimuistia :)

 Aivan loistava, stetsonillinen ja menevät tömpsyt oli! Saimme tanssia, tanhuta, polkata ja kaikkea tuota! Keksikää ilmaisuja :) Kitaristin kainaloon pääsin kuvauksen ajaksi, mutta herralla silmät kiinni. En siitä kuvaa tänne laittane :) Tässä kuvaripulointia, eli saasteita.











2 kommenttia:

  1. Morrro! Saako tämän blogimerkinnän jakaa Frosttiden artistiprofiilissa? www.facebook.com/frosttide
    -Joni

    VastaaPoista