keskiviikko 23. tammikuuta 2013

KEBAB DANGER II- kiertue 2013!

Jukra, Stam1na liveneitsyys meni miulta. Olen onnellistakin onnellisempi ja hunajoissani. :)

Tajusin/ muistin keikan toissapäivänä ennen keikkaa. Torstaina!
Aki oli messissä tsiikailemassa iltamia. Mie pääsin eturiviin! Edessäni oli Pexi. Muuten jäsenistö koostui Hyrdestä, Emilistä, Kaikasta ja Kakesta. Kake on vitun chiiffi jätkä, muistakee se ;)

Iltamat piettiin ja melkein pitattiin Kouvolan House of Rockissa, jossa muutaman kerran olen aikaisemmin käynyt. Keikkapaikkana loistava! Ennen keikkaa paitakojun huudiloilla istuskellessamme näin lauman jäseniä. Hillitsin itseni- en mennyt fanityttönä roikkumaan kiinni jätkissä. Tottakai! :) Kyläkaupasta ostin Paha Arkkitehti- teepparin, kangasmerkin (sit joskus laitan sen mun haalareihin tai laukkuun kiinni!) ja Vanhaa Paskaa- älpykkä. Semmonen mini älpykkä. 

Viime vuoden "Vuoden Levyksi" valittu Nocebo hurahtaa soittoon PIRUNPASKALLA. Niin myös keikkakin! Eli heti kärkeen päästiin mahtavaan tunnelmaan. Mie tykkään tykkäään.

Ainii, ja TYKKÄÄN! ;)

Pittipaavalit eivät saaneet pittiä pyörittää, koska semmonen oli kielletty. Keikkajärjestäjän toimesta. Mutta  todella loistavat ja semmoset hienot keikat saatiin heilumalla muuten. Tukka heilui ja niskat rutisivat. Mietin jotta missähän vaiheessa miun ja Pexin hiukset sotkeutuvat keskenään. Niin ei kuitenkaan käynyt! :) Olin aivan märkä keikan aikana. Vain, koska Pexi heilutti kasteltuja hiuksiaan :D 

Tunnistin uudet biisit ja joitain vanhempia, mutta uusia tuttavuuksia tuli kyllä. Pitää siis tutustua tarkemmin tähän Lemiltä alkunsa saaneeseen laumaan. TODELLAKIN! 

Hilpeyttä aiheutti välispiikkailut, Vain Elämää-dissaus (Yleisössä Hynynen ja Ervo Viiiiikate) ja Lapsus-humppa. Heviä ja humppaa, hellurei. 

Livetasoisuus melkein luokkaa Profane Omen, minulle <3

Keikan jälkeen odoteltiin hiukan, jos sattuisi kaikki kivat tulemaan esille. Päätettiin kuiteski mennä pihalle, jossa olikin Kaikka. "Morjesta! Pääseekö samaan kuvaan?" "No mikä ettei!" Ilmeetki tietämättä sopivat yhteen! joo, hunajat hunaja..














Onnellisena siis pystyi ajelemaan kotio takaisin. 8.3.2013 NÄHDÄÄN @ Finlandia-klubi, Lahti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti