maanantai 12. marraskuuta 2012

Jyväskylä in da rave!

Hehei, nyt kertoilua Jyväskylä-reissustani. Reissusta, joka sisältää heikentyneen Suomi-filmin.

Pääsin lähtemään jo kymmenen aikaan aamulla. Minua hieman jänskätti, sillä ekaa kertaa ajoin Jyväskylään ja ekaa kertaa siellä olin. Ajomatka meni hyvin, enkä ajanut harhaan. Autokin toimi hyvin :) Jännää oli, kun kuulin puhelimen välitykselläkin autoni äänitorven. Olin puhelimessa Sapen kanssa, joten tiesin torvesta hänen olevan ihan huudiloilla. Kävimme heittämässä kamat huoneeseen ja söimme. Myöhemmin minä tein vielä meille hedelmäcocktailit. Sitten olimme valmiita kirpparikierrokselle. Kävelymatkan päässä oli kaksi kirpparia. Ensimmäisestä ostin niittipannan (hiuspanta siis!), joka maksoi vain 0,50e. ÄÄ, niittijutskuja lisää. Toiselta kirpparilta en ostanut mitään. Tyydyin vain sovittamaan vaatteita. Sabina löysi hänelle sopivan ja kivan värisen topin. :) Sateessa käppäilimme Jyväskylä keskustassa kahtelemassa paikkoja. Kävimme muunmuassa tekemässä joulukortteja, jotka lähtevät SPR:n toimesta yksinäisille :) Eli, hyvä työ tehty. Sekä hyvä mieli :) Kauppakeskuksesta teputtelimme takaisin kotio. Autolla kävimme Lidlissä, jossa olikin entinen työkaverini leiviskässä. Kauppareissu ohitse. Nyt hieman jo mielessä se kuuluisa..

RÄLLÄYS!

Kivaa ja fiilistä nostattavaa musiikkia soimaan. Kuulen kylppäriin kuinka ensimmäinen tölkki aivastaa auki. Se on niinku virallinen lähtölaukaus. Mieki astuin jääkauteen ja korkkasin Red Catin. JIHUU! Ihan tyttöjen, bestisten, kesken laittauduttiin, mietittiin vaatteita, aloiteltiin ja jammailtiin. Otettiinhan myö kuvia, joissa on aina niiinn tärkeää olla edustavana ;) Kolahti nopsasti kulmaan, joten piti äkkiä suunnistaa keskustaan. Shakerissa käytiin sivistyksellisillä yksillä. Ootin innolla RUMA-klubia. Sape kertoi paikan olevan "hieman outo". Siellä soi vieraampi musiikkia, mutta se oikeutti tanssimaan tosi villisti hassusti. Ja tekemään kuperkeikkoja! :) Sapelin poikkiskin ja hänen kaverinsa liityivät seuraamme. RUMAn jälkeen oli piiitkä kävelymatka, josta ei Suomi-filmille paljon tallentunut. Viikatetta myö kuunneltiin kämpillä! jejee. ja ilta oli tosi kryptinen (mission: complete!)

Seuraavana puolpäivänä lähdimme Sapen kanssa teppailemaan kotio takasin. Janoisena ja ah, niin nälkäisinä. Janoa ei turruttanut SIWAn mainostyttö, jolla oli appelsiinimehua purkissa. :( Mutta 12 hedelmän multinektarijumalaisuus, kun päästiiin kotiin. :3 Kyllä maistuii. Missio yksi oli syödä MAKRUlaatikkoa. Siis kelatkaa: MAKRUlaatikko. Piti hiljaa toistaa: "makrulaatikko." Mietittiin jotta mitä myö tehtäisiin. Katsoimme Black Swanin. Olimme puhuneet, että meidän pitää kahtoa se leffateatterireissun jälkeen joskus uudestaan. Nyt sekin on sitten tehty! Ja sopi oivasti Halloweeniin :) Kyllä joissakin kohdissa tuli ällötystunteita ja kylmiä väreitä, en sitä kiellä. Elokuvan jälkeen aloimme valmistautua illan koitokseen.

RÄLLÄYS!

Suihkut, vaatetukset, meikit, musiikit, aloittelut. Sitten pääsimmekin teputtelemaan keskustaan. Ensimmäisenä kävimme laulamassa FREETIME:ssä bravuurikappaleemme (rakkautta!) Arja Havakan Lokin <3 Yksien, karaoken ja reivausten jälkeen AINA KANNATTAA YRITTÄÄ: kokeilimme päästä Brahan. Kannatti, sillä olimme sallittuja menemään. (Stupid crews ;) ) Siellä ilta meni rattoisasti tanssien. Kuperkeikkoja niin niin villisti :D Ensimmäinen paikka, jossa oon nähny keinuja, pyörän, riippumaton ja lötkötyynyjä. Ihan meikän paikka siinä mielessä. Yritimme päästä Escapeen, mutta turhaan. Käännytys tapahtui portsarin toimesta. Ei haittaa.

Sunnuntaina kävimme lenkillä. Eli miihailemassa ja ihastelemassa Jyväskylää. Ihan kaunis kaupunki se on :) Lenkin jälkeen söimme ruhtinaallisesti. Vatsa täynnä oli hyvä lähteä ajamaan KOTIO kohti :)

Viikonloppu oli ihan mahtava meisingiltään ja ihan kaikeltaan vois sanoo!! Kiitokset ihanalle Sapelle <3

P.S. Oon nyt MC Tale. "Young money, cash money"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti