tiistai 22. tammikuuta 2013

"Tässä on mun paras kaveri Tanja."

Olenko edes onnellinen tuosta otsakkeen lauseesta :') <3

Viime viikolla oon hiuka reissaillu ja sitä edellisenä viikonloppuna reissasin. Koetin siis nauttia megavapaista niin jotta en kotona lojuisi. Onnistuin siinä melekosen hienosti! Kuka sellaisesta olisi ylpeä. :D Työnarkkis ehkä.

Alotellaan vaiks Jyväskylä tripistä, jolla edellisen blögitekstin mukaan juhlimme.

Olin ihan inhimilliseen aikaan perillä, sillä oli kello vasta kolome päivällä :) Tepsuteltiin Sapelle kamojeni kera ja kotona nappasimme jotain palasta ennen varsinaista seikkailuteputtelua. Käveltiin saksalaiseen elintarvikauppaan, joka on jokusen kilometrin päässä. Piti katsos ostaa viikonlopulle ruokatarpeita, juomaa ja synttärikemutseille naksuja. Matkaevääksi pitkä patonki. Nannaa, sanoisinko!

Teimme ruoaksi lihapullakastiketta (Sapelle kunniat siitä!) Mie keittelin vaan rakettispagetteja. Kahtoiltiin elävää kuvaa ja jopa STAM1NA:n dvd:ltä pätkä!! :3


Lauantaina kävästiin kaupoilla pikasesti, se oli semmonen salakeikka. Kuuden jälkeen vieraita alkoi tulemaan. Pelattiin Aliasta, korttia (iliman mittään juomapelliii!), kuunneltiin hyvää musiikkia ja nautimme virvokkeita. Ilta jatkui menomestoissa. :) Sunnuntaina heräsin kahdeksan aikoihin...

YLLÄTTÄVÄN PIRTEÄNÄ. mikä ylläri se muka on? Keitin ruokaa ja pakkasin vikat kamat. Teputtelu matkakeskukselle ja 0945 matka kohti Lahtea saattoi alkaa.

Koska koiranäyttely ja Pinjaliini <3 Siellä mie kuvasin koirakkoa ja sain ideoita omalle Karolleni. Joo, ehkä vaan jotain: "ihku panta, ui munaa miten hieno!"


Kirkkonummella käväsin siskolla ja muksuilla olemassa. Siitä kuvasin MY DAYN! :D voe kamala!

julkasen editoinnin jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti