torstai 7. helmikuuta 2013

Lippailu, humputtelu, heppailu

Jöö, eli mie pääsin noin kahden vuoden tauon jälkeen lippailemaan ratsastuskoululla! Niin paljon ihkuttelin ratsastusta etukäteen jotta joku varmaan luuli minun menevän ensimmäistä kertaa ratsastamaan.

Menin Okkosten Ponitallille, jossa sain kokea ekat kunnon ratsastukset :) Eli ei mittään "mennään torin ympäri ponilla hissukseen kierros". Tuolloin ratsunani toimi urhoollinen Leeeevi <3 Ratsastuskoulu hieman muuttunut viime käynnistä.

Oli niin ihana nähdä Marianneakin piiitkästä aikaa! :) Sitten tottakai niitä hevoisia ja poneja. Sain ratsukseni Injahin, kotoisammin Inkerin. Hain sen tarhasta ja sain harjailla sen. Ja tottakai myös varustaakin. Nämä tällaiset asiat tuntuu niin ihanilta :3 Saattaa kuulostaa kauheelta lällystelyltä. Mie olin ihan häpii!

Valitsin ratsastamisen ilman liinaa, jotta mulla säilyisi tietty vapaus. Alussa käppäiltiin, sitten nostettiin ravia ja lopulta laukkaa. Istuntani korjaantui melko nopeasti sellaiseksi kuin sen pitäähi olla. :) Harjoiteltiin istunnalla ohjaamista ja istunnalla pysähtymistä. Ei ne ihan heti sujuneet, mutta kyllä sieltä loisto suorituskin saatiin! :) Heppahin oli yhteistyöhaluinen, niinku Inkeri aina :) Pikku-Aila piti minulle tämän lippailutunnin, mikä oli tosi kiva! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti