lauantai 9. helmikuuta 2013

AUTOLLA HURISTAA 2013!

Kolomen päivän vapaat käytin pitkästä aikaa Nurrrmes-reissuun! :)

Töiden jälkeen tiistaina starttasin autoni, milloin matkani kohti lepoa saattoi alkaa. On aina niin loistavaa päästä Pohjois-Karjalaan. Siellä moikkaan sukulaisiani, joista isoäidin luona majailen. Mökille en viitsinyt yksin lähteä, koska ei siellä ketään muita ollut. Ja mökkitie on melko huonossa kuosissa tällaisten lumimyräköiden jäläkkeen.

Matkalla pidin yhden pysähdyksen, senkin Warkauden Portissa. Ajo työpäivän jälkeen oli väsyttävämpää kuin yleensä. Oli pakko päästä jaloittelemaan ja syömään eväitä :) Viimeinen satanen (Siilinjärvi-Nurmes) tuntuu menevän aina niin hitaasti. Kaikkein mahtavin hetki on se, kun ylittää Pohjois-Karjala/ Nurmes rajan!! <3 Matkaan meni reilut viisi tuntia. Perillä pääsin valmiiseen ja katettuun ruokapöytään.

Lihotus on alkanut.

Ekana iltana kävimme enon perheen luona saunomassa ja teekupposella.

Keskiviikkona käytiin Valtimolla isotätin luona myöhäisillä Runebergin kahveella. Kahvipöydässä tarjolla oli jätskiä, keksiä ja teetä. Runebergintorttua unohtamata!  Isotäti on ihan samannäköinen äitini kanssa. Enää olisi puuttunut minun vanheneminen, ni olisi ollut minä vanhana ja äiti  vanhana. :) Isotäti on aina niin pirtsakka, vaikka on ollut vastoinkäymisiä. Valtimon K-Kaupasta löytyi Imaginaerum teemuki ja kassi.

Enon poppoo käväsi kylässä ja myö herkuteltiin karjalanpaistikeitolla.

Torstaina oli se heppailulippailu. Aikaisemmin päivällä isoäidin serkku kävi kylässä ja myö herkuteltiin poronlihalla ja puikulaperunoilla! :)) Illalla ruokana oli läheisen pizzerian pitsut :D Ilta menihi kuvia läpikäydessä.

Perjantaina aamulla lähdin ajelee kotio. Sää oli kaunis ja yhden pysähdyksen taktiikka! :)

Edesmenneen isoisomummin Pekka-koira, jolle Leena syötti banaania ja juotti päärynämehua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti