sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

KEBAB VAARA 2013!!

HUIHAI!

Tässä on jänskiä aikoja eletty, kun miun V-autoni on kaikessa ilossaan hajoillut. On ollu vaikka mitä osan hajoilua ja sellasta pientä lompuukin laihuttajjoo. Katastuksesta piäsi toisella yrittämällä läpite! :) WOOHOOO, etten sanosi!



Piti ihan ostoo jonkinlainen KATSASTUSKAKKU työporukalle. On ne kuiteski sen verran paljon kuunnellu miun autohuoliani! :D

Mutta siirrytäänpä tuohon otsakkeen viittaamaan juttuliin! Elikkäs Stam1nan KEBAB DANGER 2013- kiertue kelli Lahteen :)

Lähdin keikalle ajelemmaan miun V-autolla. Nyki sen, minkä kerkesi. Yritin hillitä kaasujalkaani ja venkuloida kaasua niin jotta ei nykisi, mutta ei auttanut oikeen. Joka käännöksen jäläkkeen sai pelätä jotta sammuuko auto. Pääsin Valtatie 12:lle, jonkin matkan kuluttua VW sammahti siihen sijoilleen. Käynnistelin. Soitin iskälle. Auto käynnistyi viiden minuutin kosiskelun jäläkkeen.

En itkenyt.

Menin rampista takaisin kohti Nastolaa ja ajoin kotio. Soitin seuralaiselleni jotta käyn vaihtaa auton. KATSOS- näin niitä autoja vaan vaihdellaan. :D

Hyvin ragetasoani kohotti tuo autokeissi. Stam1nan aikana sellaista taistelutahtoa tarvitaan! Kahdeksalta aukesivat ovet ja puoli yhdeksältä aloitti lavan ja yleisön lämmittämisen OMNIUM GATHERUM. Olimme kymmentä minnuuttia ennen örinää paikalla. Toinen rivi.

EI KELEPAA!

Ensimmäisten tömäytysten aikana minä suorastaan mursin edessäni olevan alaikäisen. LÄLLÄLÄÄ! Tämä neiti pääsi heti kärkeen. Eturiviin korjaan. Yhtye oli hunajaa. Silkkaa hunajata! PAHA ARKKITEHTI oli mahtavaa kuulla livenä. Olisivat vain saaneet aloittaa sen aivan kuin albumillahin se kipale alkaa :) Tavastia palamaan sai miutkin palamaan- melkein :) Pirunpaskan olisivat saaneet täällähi soittaa. Koko kakun eli iltamat kruunasi ihmisen puolitttaminen.

PUOLIKAS IHMINEN + viereinen hessu lähtee = HENKSELIT IRTI!

Loistavat iltamat. Tällä kertaa ei Stäm1nästä kuvia, yhteiskuvia tahi nimmarointeja :)



Tällainen yllätys oli miulle naistenpäivän kunniaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti