maanantai 6. toukokuuta 2013

VAPPEN hehei!


Hopsis!

Vappen oli ja meni! Töissä olin ja sieltä pääsin lähtemään sovittua myöhemmin. Puoli seitsemän jälkeen lähdin pienen mutkan kautta ajamaan Lahteen. Lahest nappasin mukaan Elinan. Mieleni oli hieman surku, koska:

  • pääsin lähtemään myöhemmin
  • kurja ilma
  • pieni väsy
Kuitenkin matkan edetessä eli kilometrien vähentyessä mielialani kohentui. Syynä siihen oli Elina, paistamaan ryhtynyt aurinko ja musiikki! Tottakai myös määränpään lähentyminen :) Vaajakosken ABC:llä teimme pysähdyksen, jolla ravitsimme ja joimme itsemme. Sapekin soitteli ja ihmetteli moneen kertaan jotta "VOIS LÄHTEE TÄÄLTÄ KOTIO!"

Voe mahoton sitä jälleennäkemisen riemua! <3 Kiljumista ja "IIH"- äänteitä. MAHOTON, mie sanon! Pikainen laittautuminen ja radalle. Sillä lailla!

Mentiin kirkkopuistoon, jossa oli muitahi juhlijoita. Näimme siellä toveriamme Nataliaa. Seurueemme kulki isona sinne ja tänne. Päädyimme kuitenkin jonottamaan yökerhoon. Siinä parissa tunnissa sai olla sosiaalinen ja jutella. Kahdesti koitin sisälle, mutta ei ei ei. NJETU! "Kakskymmentä ikäraja."

Sniikkasin sisälle, mutta sitten poke viskasi pihalle säestäen näihin sanoihin: "Mähän sanoin että sä et pääse sisälle!" JEE.

Käytiin toisessa paikkaa sitten ja ilmapallot keikastiin messiin!



Vappupäivänä pikniköimme hyvässä seurassa, hyvässä ravinnossa ja hyvässä juomassa. Paikalla oli satoja muita lakillisia! <3 Se tunnelma, kun moni on lakki päässä! Piknikiltä menimme kolmestaan





keskustaan, jossa söimme vuoden ekat irtojätskipalleroiset. Mieki onnistuin puottamaan pallon rinnuksilleni.. Mutta takaisin saatiin. Ihanaa, kun terasseilla oli paljon porukkaa. Aurinko helli meitä vappuilijoita.

Kaupungilta kotiin paluumatkalla käväsimme pitseriasta pizzuja messiin. Piti hieman tsillailla kotosalla romanttisen komedian parissa. Sen jälkeen suuntasimme Natalialle kyläilemään.

On kyllä tullut teputeltua PALJON!

Sain viilattua ja lähetettyä ennakkotehtäväni! Sen jälkeen oli hyvä miitata Elinan ja Natalian kanssa Jyväskylän Amarillossa. Suihkulähteen vieressä terasseilla. Kahvia ja teetä! <3 Sitten oli hyvä lähteä kaksin ajelemaan takaisin kotio Nastolaan. :)















Oli kyllä hieno Vappeni! Jossain vaiheessa tätä vuotta jo pelkäsin jotta MITÄ TEEN VAPPUNA. ou mai gaad...

1 kommentti:

  1. Mä en muista vapusta mitään.. mut oottelen kovasti Helluntaita, joka on ens sunnuntaina.

    T. Helluntai-Tapsa

    VastaaPoista